Política de privadesa

SISPLAU, LLEGEIX AMB ATENCIÓ LA PRESENT POLÍTICA I, EN CAS DE DUBTE, POSA’T EN CONTACTE AMB NOSALTRES

1. QUI TRACTA LES TEVES DADES PERSONALS? LES CORRESPONSABLES DEL TRACTAMENT

El tractament de les teves dades personals, en el context de l'ús de la pàgina web fembloc.cat, el duem a terme les organitzacions i experts que conformen FemBloc en qualitat de coresponsables del tractament. Això vol dir que els membres de FemBloc decidim conjuntament sobre les finalitats i els mitjans del tractament d'acord amb la normativa aplicable. Us recordem que els membres de FemBloc som:

Corresponsbales

ALIA, associació cultural de dones per la recerca i acció

Ripoll 25 Baixos, Barcelona 08002

CIF: ESG63999049

Calala Fondo de Mujeres

Carrer Aragó 424, esc esquerra, Entresòl-3r Barcelona 08001

CIF: ESG65162794

Universitat de Barcelona

Gran Via de les Corts Catalanes 585, Barcelona 08007

CIF: ESQ0818001J

Si vols obtenir informació sobre la relació de coresponsabilitat entre les parts Corresponsables i l'acord que existeix entre aquests, si us plau, posa’t en contacte utilitzant el següent correu electrònic: info@fembloc.cat

2. QUINES DADES PERSONALS TRACTEM? ON LES OBTENIM?

Tractem les dades personals que ens proporciones directament a través del formulari de contacte de la pàgina web. En concret: nom i cognoms, correu electrònic i aquella informació que ens facilitis al missatge o durant les comunicacions amb tu.

A més, tractem dades agregades per a finalitats analítiques i estadístiques sempre que hagis atorgat el teu consentiment. No utilitzem cookies, ni nostres ni de tercers. Per obtenir més informació consulta la nostra Cookies policy..

3. PER A QUE TRACTEM LES TEVES DADES PERSONALS? FINALITAT I BASE LEGITIMADORA

Com a usuari de la nostra pàgina web, només tractem les teves dades personals per a:

  • a) Gestionar les teves sol·licituds i contestar el missatge que ens hagis facilitat a través de la pàgina web. Al formulari de la pàgina web s'indiquen amb un “*” aquelles dades estrictament necessàries per a aquest fi.
  • b) Remetre't comunicacions sobre les actualitzacions del projecte FemBloc, sempre que hi hagis accedit

La base legal per a això és el teu consentiment, que ens facilites en enviar-nos el missatge i a través de la casella disposada a aquest efecte sota el formulari de contacte per rebre comunicacions sobre actualitzacions del projecte. En tot moment pots retirar el teu consentiment i demanar-nos que no ens posem en contacte amb tu de nou en relació amb la teva sol·licitud o que deixem d’enviar-te comunicacions.

4. DESTINATARIS

A part de les Corresponsables del tractament per poder respondre a la teva consulta o sol·licitud i sobre la base del teu consentiment, no es cediran les teves dades personals a tercers excepte a autoritats públiques i jutges i tribunals quan hi estiguem obligades per la legislació aplicable (i en compliment de la mateixa). Tampoc no es duran a terme transferències internacionals de les teves dades a països fora de la Unió Europea.

5. CONSERVACIÓ DE LES TEVES DADES

Conservarem les teves dades personals mentre responguem al teu missatge o consulta realitzada a través de la pàgina web. Després, les teves dades personals es conservaran segures a l'efecte de defensar els nostres drets davant l'exercici d'accions legals, durant el període de prescripció.

6. ELS TEUS DRETS DE PROTECCIÓ DE DADES

Podràs exercitar els drets següents sota la normativa aplicable de protecció de dades posant-te en contacte amb qualsevol de les Corresponsables via la seva adreça postal o a través del següent correu electrònic: info@fembloc.cat.

Drets Descripció
Accés

Dret que et confirmem si estem tractant o no les teves dades i, en aquest cas, a sol·licitar l'accés a aquestes i a determinada informació sobre ells (fins, categories de dades tractades i destinataris, entre d'altres).

Rectificació

Dret a sol·licitar la rectificació / actualització de les dades personals inexactes o incompletes.

Supressió

Dret a la supressió de les dades personals quan, entre d'altres, aquestes ja no siguin necessàries per als fins per als que es van obtenir.

Limitació del tractament

En certes circumstàncies, dret a sol·licitar que es limiti el tractament, tret, per exemple, per a l'exercici o la defensa de reclamacions.

Oposició

Dret a oposar-te al tractament, per motius relacionats amb la teva situació particular, si el tractament està basat en el nostre interès legítim o el d'un tercer.

Portabilitat

Dret a rebre les dades personals en un format estructurat, d’ús comú i lectura mecànica, i a transmetre-les a un altre responsable del tractament, en els supòsits legalment previstos.

Revocació del consentiment

Quan demanem el teu consentiment, pots retirar-lo en tot moment.

També et pots adreçar a l'Agència Espanyola de Protecció de Dades (www.aepd.es) per plantejar qualsevol consulta o reclamació en matèria de protecció de dades

Back