CONTACT

You can contact with the FemBloc helpline through the following form:

Dades de contacte

You can contact with helpline by Whatsap, Telegram or Signal at 643528573. For other questions, you can contact us with info@fembloc.cat

 

1. CONSENTIMIENT PER AL TRACTAMENT DE LES DADES

En enviar aquest formulari CONSENTO EXPRESSAMENT el tractament de les meves dades personals incloses en aquest perquè les parts Corresponsables (segons es defineix més avall) gestionin i donin resposta a la meva sol·licitud. Podré revocar aquest consentiment en qualsevol moment. Més informació aquí.

2. CASELLES DE CONSENTIMENT PER A LA RECEPCIÓ DE COMUNICACIONS INFORMATIVES

3. INFORMACIÓ SOBRE PROTECCIÓ DE DADES

ALIA, associació cultural de dones per la recerca i acció, Calala Fondo de Mujeres i Universitat de Barcelona, (les “Corresponsables”), tractarem com a corresponsables del tractament les dades personals que ens facilitis a través del present formulari per (i) gestionar i donar resposta a la teva sol·licitud amb el consentiment que ens dónes en enviar-la i (ii) enviar-te comunicacions relatives a les actualitzacions del projecte FemBloc, si hi consenteixes mitjançant la marcació de la casella. Pots exercir els teus drets d'accés, rectificació, supressió i portabilitat de les teves dades personals, de limitació i, si escau, d'oposició al tractament, així com revocar el teu consentiment en qualsevol moment per escrit a les adreces postals dels Corresponsables o del següent correu electrònic: calala@calala.org. Pots trobar més informació sobre el tractament que realitzen els Corresponsables de les teves dades aquí.